PREZENTA ON-LINE- ADVERTISING ON-LINE

Prezenta On-line- Advertising On-line

Prezenta On-line- Advertising On-line

Blog Article

agentie marketingIndexarea Google este procesul prin treatment motorul de cautare Google, dupa ce descopera pagina dumneavoastra de internet, afla informatii despre ea, o adauga in portofoliul lui.

Indexarea continutului paginii de catre Google este determinat de un grup de algoritmi treatment iau in considererea cererea utilizatorilor si verificarile de calitate. Poti influenta procesul de indexare prin modul in treatment organizezi felul in care continutul tau poate fi descoperit, care se bazeaza pe adresa URL a paginii. Fara adresa URL a paginii, sistemele Google nu se pot „tarai” (crawl), indexa si prezenta informatiile in rezultatele cautarii.

Acest articol va prezenta notiunea de cum sa introduci pagina ta Net in indexul Google prin a te ajuta sa iei o decizie a felului in care doresti sa ajuti Google sa descopere continutul paginii de catre acesta.

Feluri in treatment poti administra resursele de descoperire a Google
Poti alege o multitudine de abordari pentru a ajuta Google sa gaseasca resursele si informatii, de la moduri pasive pana la moduri foarte Lively.

Abordare Pasiva
Daca creezi o pagina World-wide-web fara a furniza o harta a siteului (sitemap), sistemele motorului de cautare vor incerca sa gaseasca si sa indexeze continutul paginii cu exceptia cazurilor in treatment blochezi in mod certain continutul pentru acest proces. Ca un flux typical, sistemele motorului de cautare se tarasc atat pe pagina Net, prin legaturile interne pe care le au sectiunile paginii cat si alte siteuri treatment fac trimitere catre siteul tau.

Avantajele acestei abordari sunt, fara munca suplimentara, pe langa producerea de continut. Aceasta abordare este potrivita pentru situatile in care ai un site Website simplu treatment nu necesita resurse de timp pentru descoperirea continutului.

Dezavantajele acestei abordari sunt, bazandu-te pe legaturile naturale ca si mod principal de descoperire in sistemele motorului de cautare inseamna ca exista posibilitatea ca acestea sa nu gaseasca tot continutul de pe pagina Net, mai ales daca continutul este nou sau are putine informatii. Acest lucru poate cauza probleme pentru continuturi noi pe treatment doresti sa le vezi in rezultatele cautarii.

Abordarea Activa
Prin furnizarea in mod direct catre sistemele motorului de cautare o lista directa a adreselor URL catre continutul tau, cunoscut si ca harta siteului (sitemap), abilitatea acestor sisteme de a gasi paginile tale nu se mai baseaza in preponderenta pe relatiile dintre paginile siteului si legatuile de trimitere de pe alte siteuri. In acest mod se accelereaza procesul de descorperire a continutului de catre sistemele Google. In principal harta siteului este gazduita pe pagina de Web intr-un loc acesibil de catre Googlebot.

Suplimentar, daca ai mai multe adrese URL treatment contin in esenta acelasi continut, precum pagina AMP, pagina HTML si aplicatie mobila, ajuta la indicarea relatiei dintre aceste surse. Stabilrea legaturilor dintre aceste resurse da voi sistemelor sa prezinte continutul corect, cum ar fi un url catre o aplicatie sau catre pagina AMP. Dupa ce se stabilesc relatiile dintre varietatea de resurse se poate determina tipul de continut ce va fi prezentat in rezultatele cautarilor efectuate cu ajutorul motorului de cautare, cum ar fi afisarea unui website link catre aplicatia dumneavoastra pentru utilizatorii treatment cauta de pe telefonul lor si au aplicatia deja instalata.

Avantajele acestei abordari. creste performantele continutului tau in rezultatele cautarii, accelereaza procesul de indexare a continutului nou si care nu are legaturi externe. Aceasta abordare inlatura un possible obstacol in obtinerea de afisaje in rezultatele cautarillor de catre Google in diferite forme.

Dezavantajele acestei abordari, tu trebuie sa depui efort aditional prin furnizarea de resurse si informatii precum harta paginii si relatiile specifice dintre paginile si aplicatiile tale.

Report this page